Waar kan ik een gebruikershandleiding krijgen?

Als je jouw handleiding kwijt bent of niet meer kunt vinden, of als je een tweedehands Ford hebt gekocht die werd geleverd zonder de handleiding, kun je online een vervangende handleiding kopen.
Klik hier op www.z-order.de om een vervangende handleiding te kopen.

Je kunt ook onmiddellijk een digitale versie van de handleiding van je auto bekijken door naar het deel Handleidingen van de Ford-website te gaan.

Opmerking: Aanvullende handleidingen zijn beschikbaar voor modeljaar 2023+ via het gedeelte Handleidingen voor de eigenaar van de website van Ford.

Kan ik mijn gebruikershandleiding bekijken via SYNC 4 of 4A?

Als je een voertuig hebt met SYNC 4 of 4A, kun je via het SYNC-touchscreen toegang krijgen tot de gebruikershandleiding en ervaar je een gebruiksvriendelijke visuele gids voor je auto. Tik gewoon op de afbeelding van jouw auto om de gewenste informatie te vinden.

Hoe vind ik mijn handleiding via mijn Ford Account?

Via je Ford Account krijg je rechtstreeks toegang tot een online versie van de handleiding.

Klik gewoon op de tegel Handleidingen in het dashboard van je Ford Account en voer de gegevens van jouw auto in.

Log nu in bij je Ford Account en het beheren van je auto was nog nooit zo eenvoudig.

Hoe vind ik mijn gebruikershandleiding met de FordPass app?

Gebruik de onderstaande stappen om je gebruikershandleiding in FordPass te vinden:

1. Open de FordPass App.
  2. Selecteer het scherm Service.
  3. Tik op de tegel met de referentiegids
  4. Selecteer Gebruiksaanwijzing.

Verdere informatie

Sitemap voor gebruikerhandleidingen