Elektrische Ford Explorer Android Auto instellen

Volg de onderstaande stappen om Android Auto in je voertuig in te stellen.

Bekabelde verbinding

1. Zorg ervoor dat je het recentste Android-besturingssysteem op je apparaat gebruikt.
  2. Sluit je Android-telefoon aan op de USB-poort met behulp van een gecertificeerde USB-kabel.
  3. Druk op de App-toets op je aanraakscherm.
  4. Selecteer Android Auto op je aanraakscherm. Zorg ervoor dat je telefoon ontgrendeld is OF koppel je Android-telefoon aan de Bluetooth-verbinding van je infotainmentsysteem en selecteer vervolgens 'Android Auto gebruiken' in de pop-up.
  5. Selecteer OK op je aanraakscherm voor de vraag over gegevensoverdracht.
  6. Volg de instructies op je apparaat om door te gaan met de installatie.
  7. Android Auto verschijnt op het aanraakscherm van het infotainmentsysteem zodra alle vragen op het apparaat zijn geaccepteerd.

Draadloze verbinding

1. Zorg ervoor dat je het recentste Android-besturingssysteem op je apparaat gebruikt.
  2. Koppel uw telefoon via Bluetooth aan het infotainmentsysteem.
  3. Selecteer Android Auto gebruiken of Annuleren voor Bluetooth-verbinding.
  4. Bevestig alle vragen van Android Auto op het mobiele apparaat voor een succesvolle Android Auto-verbinding.

Opmerking: Om Android Auto op het display van je auto te kunnen gebruiken, heb je een Android-telefoon met Android 6.0 of hoger, een actief data-abonnement en de Android Auto-app nodig.