Hoe u de modem in uw Ford Mustang Mach-E activeert

Download eerst de FordPass®-app* uit de App Store® of Google Play™. Dan:

• Open FordPass op uw mobiele apparaat
  • Log in met uw Ford-account of maak een account aan als u er nog geen hebt
  • Scan uw chassisnummer (VIN) of typ het handmatig in FordPass
  • Geef uw voertuig een naam
  • Selecteer Activeer uw voertuig

Zodra u het installatieproces in FordPass hebt voltooid, gaat u naar uw voertuig, start u het (zorg ervoor dat u op een veilige locatie geparkeerd staat) en:

• Controleer of er een pop-up verschijnt op het informatie- en entertainmentdisplay van uw voertuig
  • Selecteer Ja om de activering van de modem** te voltooien

Als er iets niet helemaal goed werkt of als u vragen hebt, kunt u ons bellen voor hulp op het nummer (800) 392-3673.

Voordelen van het activeren van de modem in uw Ford

Zodra alles is ingesteld, kunt u:

• Uw voertuig op afstand vergrendelen en ontgrendelen vanaf vrijwel elke locatie met behulp van onze Telefoon als sleutel-technologie
  • Uw mobiele apparaat gebruiken om uw voertuig op afstand te starten††/stoppen
  • Vertrektijden instellen FordPass in om de accu en het interieur van uw voertuig voor te verwarmen of voor te koelen voordat u gaat rijden

Bovendien kunt u, zodra u uw modem activeert, de wifi-hotspot van uw voertuig activeren, maximaal 10 apparaten aansluiten en toegang krijgen tot het signaal tot ongeveer 15 meter buiten uw voertuig.

*De FordPass-app, compatibel met bepaalde smartphoneplatforms, is beschikbaar via download. Er kunnen berichten- en datatarieven van toepassing zijn.

**FordPass Connect (optioneel op bepaalde voertuigen),] de FordPass-app en de gratis Connected Service zijn vereist voor functies op afstand (zie FordPass-voorwaarden voor details). Verbonden diensten en functies zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van compatibele AT&T-netwerken. Evoluerende technologie/mobiele netwerken/voertuigcapaciteit kunnen de werking beperken en het gebruik van verbonden functies voorkomen. Verbonden diensten omvatten geen wifi-hotspot.

Indien uitgerust met elektrisch bedienbare portiersloten

††Automatische transmissie vereist

App Store is een servicemerk van Apple Inc.

Google Play is een handelsmerk van Google Inc.