Hoe beheer ik de bijnaam van mijn voertuig in de FordPass-app?
OnlineshopFord FleetBedrijfswagens

Hoe beheer ik de bijnaam van mijn voertuig in de FordPass®*-app?

Je kunt de bijnaam van je voertuig aanmaken of bijwerken via het deel Voertuiggegevens van FordPass. Zie de onderstaande stappen voor meer informatie.

Opmerking: Om toegang te krijgen tot deze functie, moet je een voertuig aan FordPass hebben toegevoegd.

De bijnaam van mijn FordPass-voertuig beheren

Om de bijnaam van je voertuig toe te voegen of te bewerken in FordPass, selecteer je het vervolgkeuzemenu met je huidige app-versie voor meer informatie.

FordPass 5.X-versie

De bijnaam van je voertuig toevoegen of bewerken:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Tik op het pictogram Voertuiggarage.

Afbeelding van de omtrek van een voertuig in gestapelde volgorde

Opmerking: Als je meerdere voertuigen hebt toegevoegd, blader je naar het voertuig waarvan je de naam wilt toevoegen of bewerken.

3. Selecteer Voertuigdetails.
  4. Tik op het deel Bijnaam voertuig.
  5. Werk de bijnaam bij of voeg de gewenste bijnaam voor je voertuig toe.
  6. Selecteer Opslaan.

Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met Assistentie voor aanvullende ondersteuning via de opties Account > Contact opnemen met Help.

FordPass 4.X-ervaring

De bijnaam van je voertuig toevoegen of bewerken:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Account.
  3. Selecteer je voertuig.
  4. Tik op Bewerken in de rechterbovenhoek.
  5. Voeg het deel Bijnaam auto toe of werk deze bij.
  6. Selecteer Opslaan.

Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met Assistentie voor aanvullende ondersteuning via de opties Account > Help.

Aanvullende informatie

Hoe reset ik mijn FordPass- of Ford-wachtwoord?

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatforms en is beschikbaar via download. Er kunnen datatarieven van toepassing zijn.