Hoe bestuur ik mijn Ford-voertuig met Telefoon als sleutel?

Met de FordPass®*-app kun je sleutels beheren, zoals starten, stoppen en nog veel meer. Gebruik de onderstaande stappen voor meer informatie.

Belangrijk: Telefoon als sleutel werkt het beste wanneer jouw smartphone een directe zichtlijn heeft op jouw auto (dat wil zeggen: houd jouw telefoon “in de hand” in plaats van in een a achterzak, handtas of koffer).

Telefoon als sleutel-commando´s gebruiken

Selecteer de vervolgkeuzelijst met jouw FordPass App-versie voor stappen voor het verzenden van bedieningselementen naar jouw auto met behulp van Telefoon als sleutel.

FordPass App 5.X-versie

Om opdrachten op afstand naar jouw voertuig te verzenden:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Selecteer de knop Bediening.
  4. Tik op het betreffende bedieningselement om een ​​verzoek naar jouw voertuig te sturen:
    • Ruiten openen
    • Ruiten sluiten
    • Bagageruimte vooraan
    • Achterklep

Opmerking: Voor toegang tot de claxon- en verlichtingsbediening ga je terug naar het voertuigscherm, scrol je omlaag en tikt je op Voertuiglocatie.

FordPass App 4.X-versie

Om opdrachten op afstand naar jouw voertuig te verzenden:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het Startscherm.
  3. Zoek de afstandsbedieningstoetsen onder de afbeelding van jouw voertuig.

Opmerking: De volgende bedieningselementen verschijnen op basis van jouw voertuigmodel en -constructie:

• Ruiten openen
    • Ruiten sluiten
    • Claxon en verlichting
    • Bagageruimte vooraan
    • Achterklep
  4. Houd de betreffende toets ingedrukt en laat deze los om een ​​verzoek naar jouw voertuig te sturen.

Tips als je niet in staat bent om te activeren

Verdere opties voor probleemoplossing

Als je andere problemen ondervindt, gaat je naar de onderwerpmap FordPass-probleemoplossing voor aanvullende ondersteuning.

Hoe stel ik Telefoon als sleutel in?
Hoe activeer ik mijn voertuig of maak ik er verbinding mee?
Hoe voeg ik een voertuig toe aan FordPass?