Hoe maak ik een back-upwachtwoord voor Telefoon als sleutelmet FordPass®*?

Je kunt een back-upwachtwoord aanmaken via je SYNC®-scherm nadat je jouw apparaat als Telefoon als sleutel hebt ingesteld. Gebruik de onderstaande stappen voor meer informatie.

Maak een back-upwachtwoord aan om de Telefoon als sleutel te gebruiken

Selecteer hieronder een van de vervolgkeuzelijsten om jwuo back-upwachtwoord voor Telefoon als sleutel aan te maken.

Een back-upwachtwoord direct na het instellen van Telefoon als sleutel

Direct een back-upwachtwoord maken via het proces Telefoon als sleutel instellen:

1. Stap in jouw voertuig en neem je sleutel mee.

Belangrijk:

• De sleutel moet aanwezig zijn wanneer je jouw back-up wachtwoordcode instelt.
  • Deze dient als extra laag controle en verificatie om te garanderen dat de persoon die de wachtwoordcode instelt, het recht heeft dat te doen.
  1. Stap veilig in je voertuig.
  2. Zorg ervoor dat het voertuig aan staat, met draaiende motor, geparkeerd staat en zich in een goed geventileerde, veilige ruimte bevindt.

Opmerking: Op jouw SYNC-aanraakscherm krijg je de optie te zien om een Back-up wachtwoordcode aan te maken.

3. Tik op Ja om door te gaan.

Opmerking: Er verschijnt een instructiescherm met installatievereisten.

4. Selecteer Doorgaan.

Opmerking: Als meer dan één apparaat als Telefoon als sleutel wordt gedetecteerd, selecteer je het apparaat waarvan je een back-up wilt maken.

5. Voer de gewenste toegangscode in.

Voer je gewenste wachtwoordcode in. Opmerking: je wachtwoordcode moet voldoen aan de systeemvereisten, dus minstens zes tekens lang, inclusief letters, cijfers en speciale tekens of 10 tekens indien volledig uit cijfers (bijv. #Ford1 of 2569013473).

6. Voer de wachtwoordcode opnieuw in.

Opmerking: Er verschijnt een pop-up met de voltooide en resterende stappen. Op dit moment kun je ook een nieuwe portiertoetsenbordcode aanmaken. Als je ervoor kiest om een nieuwe portiertoetsenbordcode aan te maken, wordt je gevraagd de code twee keer op het scherm in te voeren.

7. Tik op Voltooien.

Druk op Back-upwachtwoord op een later tijdstip aanmaken.

Een back-up wachtwoordcode aanmaken:

1. Stap in jouw voertuig en neem je sleutel mee.

Belangrijk:

• De afstandsbediening moet aanwezig zijn wanneer je jouw back-up wachtwoordcode instelt.
  • Deze dient als extra laag controle en verificatie om te garanderen dat de persoon die de wachtwoordcode instelt, het recht heeft dat te doen.
  1. Stap veilig in jouw voertuig.
  2. Zorg ervoor dat jouw voertuig aan staat, met draaiende motor, geparkeerd staat en zich in een goed geventileerde, veilige ruimte bevindt.
  3. Tik op de knop Voertuig op jouw SYNC-touchscreen.
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Tik op Back-up wachtwoord voor het starten.
  6. Druk op Back-up wachtwoord voor het starten aanmaken.
  7. Selecteer Doorgaan.

Opmerking: Als meer dan één apparaat als Telefoon als sleutel wordt gedetecteerd, selecteert je het apparaat waarvan je een back-up wilt maken.

8. Voer de gewenste toegangscode in.

Voer jouw gewenste wachtwoordcode in. Opmerking: jouw wachtwoordcode moet voldoen aan de systeemvereisten, dus minstens zes tekens lang, inclusief letters, cijfers en speciale tekens of 10 tekens indien volledig uit cijfers (bijv. #Ford1 of 2569013473).

9. Voer jouw wachtwoordcode opnieuw in.

Opmerking: Er verschijnt een pop-up met de voltooide en resterende stappen. Op dit moment kun je ook een nieuwe portiertoetsenbordcode aanmaken. Als je ervoor kiest om een nieuwe portiertoetsenbordcode aan te maken, wordt je gevraagd de code twee keer op het scherm in te voeren.

10. Tik op Voltooien.

Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met Assistentie via het Account > Help-pad in FordPass.

Aanvullende informatie

Hoe start ik mijn voertuig met mijn reservetoegangscode?
Hoe stel ik Telefoon als sleutel in?

*De FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatforms en beschikbaar via download. Er kunnen datatarieven van toepassing zijn.