Hoe werkt de automatische deurvergrendeling?

Autolock is een vergrendelingsfunctie die de portieren van het voertuig vergrendelt wanneer je begint te rijden.

Autolock vergrendelt alle portieren nadat ze zijn gesloten en het contact is ingeschakeld en wanneer je voertuig harder rijdt dan 20 km/h (!2mph). Autolock wordt herhaald als de auto stilstaat, een portier wordt geopend en weer wordt gesloten en als de auto harder rijdt dan 20 km/u (12 mph).

Volg de onderstaande instructies om het systeem in te schakelen:

1. Selecteer Instellingen met de knoppen op het informatiedisplay op het stuurwiel.
  2. Selecteer Voertuiginstellingen.
  3. Sloten selecteren.
  4. Autolock in- of uitschakelen.