Hoe kan ik het wifi-wachtwoord van mijn Ford-voertuig wijzigen?

Je kunt het wachtwoord van de Wi-Fi-hotspot van je Ford-voertuig wijzigen via SYNC. Zie de onderstaande instructies, die per SYNC-generatie (gen) kunnen verschillen.

Opmerking: Om te controleren welke SYNC-gen je auto heeft, volg je de instructies in 'Welke SYNC-versie heb ik in mijn Ford-voertuig?

SYNC 4A

In deze stappen wordt beschreven hoe je het Wi-Fi-wachtwoord kunt wijzigen met SYNC 4A.

1. Tik op Instellingen op het SYNC-scherm van je auto. Als je een Home-pictogram ziet in plaats van Instellingen, selecteer je het Home-pictogram.

2. Selecteer Wi-Fi en hotspot

3. Druk op Instellingen.

4. Kies Bewerken.

5. Selecteer Wachtwoord wijzigen.

6. Voer je nieuwe wachtwoord in.

7. Tik op 'Gereed'.

SYNC 4

In deze stappen wordt beschreven hoe je het Wi-Fi-wachtwoord kunt wijzigen met SYNC 4.

1. Tik op Instellingen op het SYNC-scherm van je auto.

2. Selecteer Wi-Fi en hotspot

3. Druk op Instellingen.

4. Kies Bewerken.

5. Selecteer Wachtwoord wijzigen.

6. Voer je nieuwe wachtwoord in.

7. Tik op 'Gereed'.

SYNC 3

In deze stappen wordt beschreven hoe je het Wi-Fi-wachtwoord kunt wijzigen met SYNC 3.

Wachtwoord wijzigen via SYNC

1. Tik op de afbeelding van het voertuig om het verticale menu te openen.

2. Selecteer Voertuighotspot.

3. Tik op Instellingen.

4. Selecteer Bewerken.

5. Tik op Wachtwoord wijzigen.

6. Voer een nieuw wachtwoord in en tik op de Return-toets op het schermtoetsenbord om op te slaan.

Wachtwoord wijzigen via FordPass

Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar in FordPass 5.

1. Selecteer Voertuig.

2. Tik op Functie en instellingen.

3. Selecteer de  tegel Wi-Fi-hotspot.

4. Tik op Wi-Fi-instellingen onderaan de pagina.

5. Zodra de pagina Wi-Fi-instellingen wordt weergegeven, tik je op Bewerken naast je Wi-Fi-gegevens.

6. Voer een nieuw wachtwoord in en tik op Opslaan.

Zie ook de Engelse video 'Hoe het wifi-wachtwoord te wijzigen':