Hoe gebruik ik de claxon- en verlichtingsfunctie in FordPass®*?

Je kunt de verlichting en claxon gedurende vijf seconden activeren, wat handig is bij het zoeken naar jouw voertuig in een parkeergarage. Gebruik de onderstaande stappen voor meer details.

Vereisten voor claxon en verlichting

Om toegang te krijgen tot deze functie, moet je ervoor zorgen dat aan de volgende vereisten wordt voldaan:

Functie claxon en verlichting activeren.

Selecteer de vervolgkeuzelijst met jouw FordPass-app versie hieronder voor meer informatie over hoe je de functies claxon en verlichting activeert.

FordPass-app 5.X versie

Om de claxon en verlichting in 5.X te activeren:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Selecteer Voertuiglocatie.
  4. Tik op de knop Claxon en verlichting activeren.
  5. Lees en bevestig het pop-upbericht Claxon en verlichting gebruiken door Ik begrijp het te selecteren.

De claxon en de verlichting van jouw auto branden gedurende vijf seconden en worden vervolgens uitgeschakeld.

FordPass-app 4.X versie

Om de claxon en verlichting in 4.X te activeren:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het Startscherm.
  3. De balk met afstandsbedieningen zoeken.
  4. Houd het hoornpictogram vijf seconden ingedrukt.
  5. Selecteer een van de volgende opties bij de prompt:
    • Bevestig om de actie te voltooien.
    • Annuleer om de actie ongeldig te maken.

Opmerking: Als je Bevestigen selecteert, zou de succesbanner moeten verschijnen.

De lichten en claxons zijn vijf seconden actief.

Opmerking: Voor Mustang Mach-E-voertuigen is de claxon- en verlichtingsfunctie bijgewerkt met het volgende:

• Commandotoegang binnen Bluetooth-bereik.
  • Commandotoegang buiten Bluetooth-bereik.
  • Commandotoegang wanneer Telefoon als sleutel niet is ingesteld.

Aanvullende informatie

Welke voertuigen zijn uitgerust met de claxon- en verlichtingsfunctie?