Hoe vraag ik voertuigautorisatie aan om de FordPass®* App te gebruiken?

Je kunt toegang tot voertuigautorisatie aanvragen door jouw voertuig te activeren te selecteren en vervolgens de resterende aanwijzingen in FordPass te volgen. Gebruik de onderstaande stappen voor meer details.

Voertuigtoegang aanvragen

Selecteer de vervolgkeuzelijst met jouw FordPass-app-versie hieronder voor meer informatie over hoe je een verzoek om toegang tot een voertuig kunt aanvragen.

FordPass App 5.X-versie

Gedeelde toegang aanvragen:

1. Open de FordPass-app.
  2. Selecteer Verbinding maken met voertuig.
  3. Tik op Gedeelde toegang aanvragen als je een extra gebruiker bent.

Opmerkingen:

• Er wordt een melding verzonden naar alle gemachtigde bestuurders.
    • Als je een voertuig wilt verbinden en alle huidige gebruikers wilt verwijderen, kunt je een reset uitvoeren.

Je kunt de status van jouw verzoek controleren door op Controleer mijn toegangsverzoek te klikken.

FordPass App 4.X-versie

Om geautoriseerde toegang aan te vragen:

1. Open de FordPass-app.
  2. Selecteer Voertuig activeren.
  3. Tik Verzoek om autorisatie als je een extra gebruiker van de voertuigbediening zal zijn.

Opmerking: Er wordt een bericht verzonden naar alle huidige geactiveerde gebruikers en zij ontvangen een bericht in hun account over jouw verzoek.

Na goedkeuring heb je toegang tot bediening.

Opmerking: Als je een voertuig wilt activeren en alle bestaande geactiveerde gebruikers wilt verwijderen, kunt je een Master Reset uitvoeren.