Hoe zorg ik ervoor dat de functie "Telefoon als sleutel" beter werkt?

Met de FordPass®*-app kun je jouw Telefoon als sleutel-apparaat optimaliseren voor de beste prestaties. Gebruik de onderstaande stappen voor meer details.

Opmerking: Als je de functie "Telefoon als sleutel"optimaliseert, krijg je ook tips om eventuele toekomstige problemen op te lossen als die zouden optreden.

Funcite Telefoon als sleutel optimaliseren

FordPass App 5.X-ervaring

Om je Telefoon als sleutel-instellingen in FordPass te optimaliseren:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Selecteer Voertuiginstellingen.
  4. Tik op Telefoon als sleutel.
  5. Zoek het deel "Optimaliseren".
    • Als er een groen vinkje wordt weergegeven, kun je het menu-item niet selecteren, omdat je Telefoon als sleutel-instellingen op het hoogste prestatieniveau staan.
    • Als er een waarschuwingspictogram wordt weergegeven, kun je jouw instellingen aanpassen met behulp van de aanbevolen stappen.

Wanneer een instelling met succes is aangepast, verschijnt er een groen vinkje en kun je er niet meer op tikken. Zodra alle menu-items een groen vinkje hebben, zijn je Telefoon als sleutel-instellingen op het hoogste prestatieniveau.

FordPass App 4.X-ervaring

Om je Telefoon als sleutel-instellingen in FordPass te optimaliseren:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het Startscherm.
  3. Selecteer Telefoon als sleutel optimaliseren.
  4. Tik op één van de volgende menu-items:
    • Bluetooth®
    • Locatieservices
    • Mobiele data
  5. Pas je instellingen aan met behulp van de aangegeven stappen.

Wanneer een instelling met succes is aangepast, verschijnt er een groen vinkje en kun je er niet meer op tikken. Zodra alle menu-items een groen vinkje hebben, zijn je Telefoon als sleutel-instellingen op het hoogste prestatieniveau.

Opmerking: Als je na het menu Optimaliseren later moet raadplegen, tik dan op de omcirkelde ballonnetje (i) op het Startscherm.

Tips als je niet kunt optimaliseren

Verdere opties voor probleemoplossing

Als je andere problemen ondervindt, gaat dan naar naar de onderwerpmap FordPass-probleemoplossing voor aanvullende ondersteuning.

*FordPass App is compatibel met bepaalde smartphoneplatforms en beschikbaar via download. Er kunnen datatarieven van toepassing zijn.