Hoe bekijk ik mijn bandenspanning in de FordPass®*-app?

Zodra je jouw voertuig aan FordPass hebt toegevoegd en jouw FordPass® Connect-modem hebt geactiveerd, hebt je toegang tot jouw controlesysteem lage bandenspanning op het scherm van jouw auto. Gebruik de onderstaande stappen voor meer details.

Vereisten

Mijn bandenspanning openen in FordPass

Selecteer de vervolgkeuzelijst met jouw FordPass-app-versie voor de stappen om jouw bandenspanning te bekijken.

FordPass-app 4.X-versie

Om jouw bandenspanning te bekijken in de FordPass 4.X-versie:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Klik op de kop Status.
  4. Selecteer Bandenspanningscontrole.

Jouw huidige bandenspanningsstatus verschijnt.

Als je meer hulp nodig hebt, neem dan contact op met Assistentie via de opties Account > Help in FordPass.

FordPass-app 5.X-versie

Om jouw bandenspanning te bekijken in de FordPass 5.X-versie:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het Service scherm.
  3. Tik op het vakje Voertuigstatus.
  4. Scrol omlaag naar het gedeelte 'Status'.

Jouw huidige bandenspanningsstatus verschijnt.

Als je verdere ondersteuning nodig hebt, neem contact op met Assistentie via de opties Account > Contact opnemen met Help in FordPass.