Hoe beheer ik een geplande start op afstand voor mijn Ford-voertuig met FordPass®*?

Wanneer je de FordPass-app gebruikt, heb je rechtstreekse toegang om het starten van jouw voertuig in te plannen. Gebruik de onderstaande instructies voor toegang.

Vereisten voor starten op afstand inplannen

Zorg ervoor dat jouw voertuig aan alle vereisten voldoet om geplande starts te gebruiken, namelijk:

Beperkingen voor gepland starten op afstand

Voor de beste prestaties gelden er limieten en kunt je het volgende niet doen:

• Maak dubbel gepland Starten op afstand aan.
  • Maak meer dan 10 geplande Starten op afstand aan.
  • Sla een geplande start op afstand op als er een leeg veld is, bijvoorbeeld als de tijd niet is ingesteld.
  • Creëer, schakel in of uit een geplande start op afstand binnen vijf minuten na jouw geplande starttijd.

FordPass geplande startopties

Selecteer de vervolgkeuzelijst met jouw FordPass-app-versie hieronder voor meer informatie over hoe je jouw geplande starts kunt toevoegen, bewerken, verwijderen of uitschakelen.

Maak een geplande start aan - FordPass App 5.X versie

Een geplande start op afstand maken in FordPass:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig .
  3. Scrol omlaag en selecteer Gepland Starten op afstand.
    • Als je de eerste keer gepland Starten op afstand toevoegt, selecteert je Toevoegen.
    • Als je meer gepland Starten op afstand toevoegt, selecteert je het + in de rechterbovenhoek.
  4. Voer indien nodig het volgende in:
    • Starttijd
    • Tijdzone van voertuig (deze wordt automatisch geselecteerd op basis van jouw tijdzone)
    • Herhalingsschema (op welke dagen het voertuig automatisch voor je wordt gestart)
  5. Tik op Opslaan.

Maak een geplande start aan - FordPass App 4.X versie

Een geplande start maken in FordPass:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig .
  3. Selecteer de tegel Geplande start.
  4. Tik op Start toevoegen.
  5. Selecteer Tijd wanneer het planningsscherm wordt weergegeven.
  6. Stel de gewenste starttijd in en tik op OK.
  7. Selecteer Herhalen.
  8. Kies de dagen waarop je wilt dat jouw voertuig op afstand start en tik op Opslaan.
  9. Selecteer Tijdzone.
  10. Kies de tijdzone die van toepassing is op jouw geplande start en tik op Bevestigen.
  11. Tik op Opslaan.

Opmerkingen:

• De geplande start is nu opgeslagen en kan worden in- of uitgeschakeld door op de tuimelschakelaar op het scherm Geplande start te tikken.
  • FordPass kan maximaal tien geplande starts opslaan.

Bewerkt of verwijder een geplande start - FordPass App 5.X versie

Een geplande start op afstand wijzigen of verwijderen in FordPass:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig .
  3. Scrol omlaag en selecteer Gepland Starten op afstand.
  4. Selecteer het schema dat je wilt bewerken of verwijderen.
    • Als je de geplande start op afstand wilt verwijderen, tikt je op Verwijderen onder aan het scherm. Selecteer Verwijderen opnieuw in het pop-upbericht.
    • Om een ​​geplande start te bewerken, tikt je op een van de volgende opties en past je deze dienovereenkomstig aan:
      • Tijd - Wijzig de starttijd.
      • Tijdzone voertuig - Wijzig de tijdzone van de geplande start.
      • Herhalingsschema - Op welke dagen wordt het voertuig automatisch voor je gestart
  5. Tik op Opslaan.

Bewerkt of verwijder een geplande start - FordPass App 4.X versie

Een geplande start wijzigen of verwijderen in FordPass:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig .
  3. Tik op de tegel Geplande start.
  4. Selecteer een geplande start.
    • Om de geplande start te verwijderen, tikt je op Deze start verwijderen onder aan het scherm.

Opmerking: FordPass bevestigt dat de geplande start is verwijderd en keert terug naar het scherm Geplande start.

• Om een ​​geplande start te bewerken, tikt je op een van de volgende opties en past je deze dienovereenkomstig aan:
      • Tijd - Wijzig de starttijd.
      • Herhaling - Kies op welke dagen de geplande start actief is.
      • Tijdzone - Wijzig de tijdzone van de geplande start.
  5. Tik op Opslaan/bevestigen wanneer je klaar bent op elk scherm.
  6. Selecteer Opslaan op het scherm Schema om alle wijzigingen te bevestigen.

Gepland starten op afstand deactiveren - FordPass App 5.X-versie

Om jouw geplande start op afstand in FordPass uit te schakelen:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig .
  3. Scrol omlaag en selecteer Gepland Starten op afstand.
  4. Zoek de geplande start die je wilt uitschakelen.
  5. Schuif het schuifregelaarpictogram naar links.

Jouw geselecteerde geplande start is niet langer actief.

Gepland starten op afstand deactiveren - FordPass App 4.X-versie

Om jouw geplande start op afstand in FordPass uit te schakelen:

1. Log in bij de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Tik op de tegel Geplande start.
  4. Zoek de geplande start die je wilt uitschakelen.
  5. Schuif het schuifregelaarpictogram naar links.

Jouw geselecteerde geplande start is niet langer actief.

Aanvullende informatie

Hoe los ik problemen met mijn geplande starts op?